Activitats musicals
La música de banda de Cullera dóna la benvinguda a À Punt el primer dia d'emissions
La televisió pública oferirà una actuació de la banda juvenil del G6 des del conservatori de la ciutat este diumenge
8/06/2018
Cullera i la seua música seran protagonistes en l'històrica posada en marxa de la nova televisió pública valenciana. À Punt arranca les seues emissions este diumenge i ho farà amb un informatiu al migdia i un magazine especial vespertí on s'oferirà l'actuació musical de la banda juvenil del G6 des del conservatori profesional de música Rafael Talens Pelló de la ciutat.
 
La banda juvenil del G6 compta amb la participació de promeses de les dos societats musicals del municipi, la Societat Ateneu Musical de Cullera i la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera, a més d'altres músics de les bandes de Bunyol i Llíria.
 
Serà la forma que tindrà Cullera de donar la benvinguda a la nova televisió autonòmica, ha explicat hui la regidora d'Activitats Musicals, Sílvia Roca. «Per a nosaltres és un honor i un orgull que una senya d'identitat de Cullera i de totes i tots els valencians com és la música i les nostres societats musicals estiguen presents en un dia històric per al poble valencià com és el de la recuperació de la nostra televisió», ha dit la també primera tinenta d'alcalde de la ciutat.
 
Així mateix, Roca ha posat en valor que la televisió pública «es fixe en un element cabdal del nostre patrimoni com són les bandes per tal de configurar la seua programació» i ha deixat clar que Cullera «té molt a dir com a ciutat de la música que som».
 
La banda juvenil del G6 oferirà l'obra 'Romance' del compositor valencià Andrés Valero com a peça única del concert. Curiosament, Valero està vinculat a Cullera i ha estat president del Jurat del darrer Certamen Nacional de Bandes Ciutat de Cullera.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31