Festes Majors 2017
19/04/2017
SALUTACIÓ DE L'ALCALDE DE CULLERA
 
 JORDI MAYOR VALLET
 Alcalde-President
 de l'Ajuntament de Cullera
 
Benvolguts/des veïns/es:
 
Per segon any consecutiu tinc el plaer de dirigir-me a totes i a tots vosaltres en qualitat d’alcalde amb motiu de la celebració de les Festes Majors, dedicades a la nostra estimadíssima patrona, la Mare de Déu del Castell.
 
Vaja per davant el meu convenciment que estes festes representaran un nou punt d’inflexió.
 
L’any passat apostàrem decididament per donar-li un fort impuls a unes celebracions que compten amb el reconeixement de Festa d’Interés Turístic de la Comunitat Valenciana. Enguany aprofundim en eixa filosofia i per això, a banda de consolidar els canvis a millor, hem preparat una programació més variada i ambiciosa per tal que la disfruteu amb intensitat.
 
Hem inclòs més concerts, més activitats culturals i, en definitiva, més qualitat. Perseguim un doble objectiu. Per una banda, que la participació ciutadana siga més activa, en la línia ascendent del que ocorregué en 2016. D’altra, treballem per tornar-li a les nostres Festes Majors el prestigi que sempre tingueren, convertint-les també en un atractiu turístic més. Cullera i la seua gent s’ho mereixen.
 
En eixe sentit, recuperar és un concepte que definix ben bé el treball que estem desenvolupant des del Govern municipal del canvi. Els nostres esforços se centren a retrobar la confiança en nosaltres mateixos com a poble i en el nostre potencial. Tot plegat ha de fer que pugem l’autoestima del nostre poble, que sempre s’ha sentit orgullós del seu passat i convençut de la seua capacitat per construir un futur millor basat en els valors del progrés, la igualtat, la llibertat i la justícia social. Sempre he cregut en una Cullera justa i per a totes i tots, sense excepcions. Una Cullera diversa, plural i de convivència que no oblida les seues arrels i tradicions que la convertixen en un poble amb història i identitat pròpia. Estes festes, amb la seua heterogeneïtat, representen a la perfecció eixa idea de ciutat compartida i sense exclusions. Una idea que vull remarcar, precisament, en uns temps en els quals alguns volen tornar a aixecar murs; els cullerencs, per contra, volem construir ponts que ens unisquen i agermanen.
 
Per tant, convertim les Festes Majors del 2017 en les Festes que celebren i exalten tot allò que ens unix i que ens fa més forts: els valors compartits que integren i no exclouen. Vos convide a fer que així siga. Viviu estos dies amb passió per Cullera perquè la nostra ciutat és apassionant.
 
VISCA LA MORENETA I VISCA CULLERA!

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30