Cullera trasllada l'educació ambiental als seus xiringuitos
L'objectiu, conscienciar als banyistes sobre el bon ús i respecte de les platges i el seu entorn
3/09/2018
L'Ajuntament de Cullera, seguint la seua línia de sensibilització i respecte de les platges com a entorn natural, ha convertit els seus xiringuitos en un espai per a l'educació mediambiental.
 
Multitud de tallers, supervisats pel consistori, han funcionat com a plataforma per a acostar els valors mediambientals als banyistes, desenvolupant-se la gran majoria al matí en hores de gran afluència de gent en les platges.
 
Algunes activitats s'han orientat als xiquets, com l'elaboració d'objectes artístics i accessoris útils i decoratius, aprofitant per a fer valdre els residus i donar-los una segona vida.
 
Unes altres en canvi s'han pensat per als usuaris adults amb el repartiment de cendrers per a despertar consciència i minimitzar l'impacte de les burilles, un residu de difícil descomposició. A més, s'han donat xarrades i fet tallers pràctics sobre la vegetació de les platges i ecosistemes dunars i l'eliminació d'espècies invasores.
 
El conjunt d'accions s'ha supervisat des de la regidoria de Medi ambient, encapçalada per Hugo Font, i la de Platges, amb Salva Tortajada al capdavant.
 
Font assegura que ‘este tipus d'activitats són necessàries per a conservar el nostre entorn i ens beneficia enormement que es duguen a terme a l'estiu’.
 
Els tallers s'han desenvolupat al juliol i l'agost, dates de gran afluència de turistes que fan possible que els valors i la conscienciació mediambiental arriben a molta més gent.
 
La iniciativa porta celebrant-se des de l'any 2013, dins de la línia de polítiques de conscienciació i respecte per l'entorn natural de l'ajuntament.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30