Cultura
Cullera també vendrà les entrades d'esdeveniments i espectacles per internet
L'ajuntament signa un conveni amb la plataforma Servientradas per a facilitar la compra dels tiquets
9/08/2017
L'Ajuntament de Cullera ha arribat a un acord amb la plataforma digital Servientradas.com per a la gestió d'entrades d'esdeveniments i espectacles en el municipi a través d'internet.
 
D'esta manera, els veïns i visitants disposaran d'una eina que els facilitarà la compra dels tiquets, evitant així cues i desplaçaments, ha destacat la regidora de Cultura, Sílvia Roca. No obstant això, la venda en taquilla es mantindrà per a aquelles persones que no tinguen accés a la xarxa.
 
Els concerts, les representacions teatrals i en un futur esdeveniments esportius i de tota índole podran vendre les seues entrades online a través de la pàgina web  HYPERLINK "http://www.agendacullera.com/"www.agendacullera.com.
 
La citada plataforma permet una gestió més fàcil de les entrades a través d'ordinadors i dispositius mòbils tan sols amb una connexió a internet. També possibilita obtindre l'entrada en taquilla, portar-la en el mòbil o imprimir-la a casa des d'un correu electrònic.
 
En la presentació de l'acord han estat presents l'alcalde de Cullera, Jordi Mayor; Roca i el director de Solucions Tecnològiques de Servientradas.com, Pascual Lasso.
 
Mayor ha assenyalat que amb esta iniciativa «millorem el servici facilitant l'adquisició d'entrades i fem un pas més en la digitalització de l'Administració local i de les nostres prestacions al ciutadà».
 
Des de Servientradas.com expliquen que la seua plataforma aporta des de sistemes tecnològics fàcils per a l'usuari final a sistemes destinats a la gestió interna. A més, permet la captació de dades de tot usuari, una bona gestió d'alta i visualització per al client i una segmentació pròpia perquè cadascun reba la informació que li interessa.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30