Policia Local
Cullera renova la flota de la Policia Local amb vehicles més sostenibles
La I Jornada d'Exhibició del Cos de seguretat atrau centenars de persones en el passeig marítim
10/08/2017

La Policia Local de Cullera compta des d'este estiu amb part de la seua flota de vehicles renovada. El Cos de Seguretat presentà este dimarts les seues noves adquisicions, dos tot terreny Toyota RAV híbrids i dos quads Yamaha 350 amb els quals el consistori continua millorant els recursos dels agents per a desenvolupar el seu treball.

El model de quad adquirit permet patrullar millor per l'arena, un dels servicis que més es presten en temporada estival, mentre que un dels tot terreny incorpora una mampara de protecció en cas de detencions. A més, en ser híbrids són més respectuosos amb el medi ambient i es produïx un estalvi de consum.

L'acte tingué lloc en el marc de la I Jornada d'Exhibició de la Policia Local, un esdeveniment celebrat en el passeig marítim que va atraure centenars de persones. Durant el mateix, els assistents van tindre l'oportunitat de conéixer de prop els vehicles i muntar en ells.

Com sol ser habitual, els xiquets van ser els que més van gaudir d'una activitat de caràcter lúdic en la qual no va faltar una demostració de la recentment creada Unitat Canina policial.

Centenars d'espectadors comprovaren in situ la destresa amb la qual els gossos policia detectaven en qüestió de segons substàncies prohibides amagades en maletes o persones que feien de figurants. L'exhibició va despertar enormes aplaudiments entre els espectadors.

A més, es van dur a terme tallers per a xiquets i es van detallar els servicis que presta la Policia Local tant als veïns com als visitants. També es va proporcionar informació sobre la problemàtica de la violència de gènere i domèstica i es van donar indicacions sobre com actuar en estos casos a través dels agents especialitzats en la matèria amb els quals compta la Policia Local.

L'alcalde, Jordi Mayor, i la regidora delegada de Policia Local, María José Terrades, van acompanyar els agents durant la jornada. Mayor ha posat en valor les millores que s'estan realitzant en el Cos «amb més inversió en recursos durant estos anys i més reforços durant esdeveniments clau com per exemple ara en el Medusa o la posada en funcionament de nous servicis com la Unitat Canina».

En eixe sentit, va reiterar la voluntat del consistori de seguir en eixa línia de millora. «Treballem per tindre la millor Policia Local de tota la Comunitat Valenciana», es va mostrar convençut el primer edil.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30