Cullera reforça la seua oferta turística amb un ampli programa d'activitats estiuenques
Ajuntament i empresaris pretenen crear una memòria en positiu per a fidelitzar als visitants i aconseguir que tornen
5/07/2018
L'Ajuntament de Cullera, des de la seua regidoria de Turisme, ha ideat un extens programa d'activitats orientat a promocionar els negocis locals i a millorar l'experiència dels turistes, afavorint així una futura tornada vacacional.
 
En la iniciativa han col·laborat l'Assemblea de Promoció Econòmica de Cullera, l'Associació de Comerciants del Mercat Municipal de Cullera, l'Associació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Cullera i la seua comarca (AEHC), l'Associació de Comerciants i Empresaris de Cullera (ACECU) i Immobiliaries Associades de Cullera (ASIM).
 
El programa compta amb més de 460 activitats pensades per a tots els gustos i edats que es desenvolupen en punts repartits per tota la ciutat, especialment en aquells que generen un gran interés turístic.
 
El Castell, les torres de la Reina Mora i l'Albacara, els museus locals i zones com Sant Antoni, el Racó, el Far o el Barri del Pou acullen des del passat 1 de juliol tallers, activitats per a famílies i xiquets, trobades temàtiques, espectacles, campionats, exposicions, rutes i esdeveniments musicals, entre d’altres.
 
Gran part de les activitats són gratuïtes. En les platges s'han habilitat punts zen i es pot gaudir amb sessions de ball, ioga i gimnàstica. Per als xiquets hi ha 'cantajocs', titelles, tallers de treballs manuals i jocs. Els amants de la música poden assistir a sessions de música DJ, tributs i actuacions. També hi ha formats d'oci com ‘A la recerca del tresor’ o ‘Dissenya el teu propi refugi’ pensats per a famílies.
 
El regidor de Turisme, Javier Cantos, es mostra satisfet amb la varietat i qualitat d'activitats turístiques oferides, assegurant que cada turista podrà trobar el seu espai dins de l'oci local. Recalca la necessitat d'este programa per a ajudar a dinamitzar el turisme en benefici tant dels negocis com dels turistes.
 
El programa s'ha consensuat amb els empresaris locals i és el més extens que ha generat la regidoria de turisme. Es pot descarregar en la pàgina web www.visit-cullera.com En el document també es pot trobar informació d'interés com el lloguer de bicicletes i vehicles, allotjar-se, accessibilitat, restauració, instal·lacions i una llista de negocis locals.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30