Cullera promociona els seus atractius turístics a València
Visit Cullera exposa la seua oferta en la Ciutat de les Arts i les Ciències fins al diumenge
20/09/2018
L'Ajuntament de Cullera, a través de la seua marca Visit Cullera, promociona des de hui i fins al diumenge el turisme local en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.
 
La regidoria de Turisme, en col•laboració amb l'Agència Valenciana de Turisme, es troba en l'Umbracle amb un expositor únic en el qual informa —d'11 a 18 hores— als visitants d'esta concorreguda atracció turística sobre la seua extensa oferta.
 
L'acció s'emmarca dins de les polítiques de promoció de la destinació que duu a terme el consistori i que al llarg d'enguany han fet possible que la capital turística de la Ribera haja estat present en les principals fires de turisme d'Espanya i Europa.
 
Situada a tan sols 25 minuts del cap i casal, Cullera és una de les ciutats turístiques més importants de la costa valenciana i s'erigix com a alternativa al turisme que visita la capital de la Comunitat. Així, a part de la seua excel•lent oferta de sol i platja, el municipi oferix alternatives d'oci cultural i gastronòmic.
 
«Els visitants de València ciutat poden fer escapades de 24 i 48 hores a Cullera i gaudir de les nostres platges, de l'extens patrimoni cultural i natural que oferim així com de la nostra gastronomia basada en l'arròs i amb la Paella de Cullera com a plat propi autòcton», ha comentat el regidor de Turisme, Javier Cantos.
 
A més, s'oferix informació sobre els allotjaments, museus, activitats aquàtiques, l'agenda turística en general i les diferents rutes que poden fer-se en la localitat.
 
Promoció intensa
 
Este 2018 ha sigut especialment intens pel que fa a la promoció de la marca Cullera. El municipi ha apostat per estar present en fires però també ha redoblat esforços en el canal online per a arribar al mercat europeu i nacional. Així, s'han efectuat promocions a Madrid, País Basc, Catalunya i les dos Castelles, a més d'en països com França, Alemanya, Regne Unit, Holanda, Bèlgica i Suïssa.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31