Cullera participa en el debat sobre l'estratègia de seguretat de les policies locals valencianes
23/11/2018
Sota el lema ‘La prevenció del segle XXI’ més de 350 policies de diverses localitats es van reunir en el Congrés Valencià de Seguretat Local, celebrat a Benidorm i organitzat per l'Agència Valenciana de Seguretat i Respostes a l'Emergència (AVSRE).
 
Un grup d'agents i comandaments de Cullera va assistir a estes jornades. Entre els temes que es van tractar destaca la importància del paper dels policies locals en la reducció d'accidents de trànsit, conclusió extreta a través de diversos estudis, i la necessitat d'una especialització per a oferir un millor servei.
 
En eixe sentit, la Policia Local de Cullera va exposar la seua estratègia desenvolupada durant els últims anys. Entre les accions per a aconseguir l'objectiu se situen les campanyes de prevenció de l'alcoholisme, de l'ús del cinturó, casc i altres mesures de seguretat i les inspeccions periòdiques de vehicles. Se sumen a açò les classes d'educació vial al sector més jove de la població.
 
Al congrés també van assistir el Director General de l'Agència Valenciana de Seguretat, José María Ángel, i com a ponents els principals comissaris de Dénia, València, Alacant i altres poblacions a més d'agents de Cullera.
 
En línies generals es va tractar una qüestió prioritària per al futur de la seguretat valenciana, els valors d'inclusió, diversitat i igualtat a la recerca d'un millor funcionament social.
 
La regidora de l'àrea, María José Terrades, ha destacat l'interès de millora constant de la Policia de Cullera per estar present en els fòrums de debat sobre la millora del sistema de seguretat pública i el constant aprenentatge i innovació dels agents.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31