CULTURA
Cullera obrirà la biblioteca també els dissabtes
El centre amplia el seu horari per la demanda de més hores de servici per part dels usuaris
21/02/2018
La biblioteca municipal que més préstecs fa de la Ribera Baixa, la de Cullera, amplia el seu horari als dissabtes durant pràcticament tot l'any. Així ho ha decidit l'ajuntament, que ha pres esta mesura en atenció a una de les principals demandes dels seus usuaris. 
 
D'esta manera, des del pròxim 24 de febrer el centre també estarà en funcionament els dissabtes al matí de 10 a 14 hores. I és que fins ara solament s'obria en cap de setmana durant els períodes d'exàmens, una altra de les millores implementades per la regidoria de Cultura, dirigida per Sílvia Roca.
 
L'ampliació permetrà que exceptuant els mesos de juliol i agost, quan la demanda de cap de setmana abaixa, el centre estiga obert de dilluns a dissabte, horari que s'amplia a tota la setmana en època d'exàmens.
 
Roca assenyala que l'ampliació horària «era una reivindicació de feia temps dels milers d'usuaris que tenim en la biblioteca i el govern local ha sigut sensible i ha posat els mitjans humans i econòmics necessaris perquè siga una realitat».
 
«Ens trobem amb una biblioteca que feia un horari molt restringit per les retallades i ara no solament som la que més préstecs fa de tota la comarca sinó que a més som una de les que més hores estarà oberta», s'ha felicitat la també primera tinent d'alcalde.
 
Sílvia Roca ha destacat que «l'esforç dels empleats de la biblioteca permet, a més, oferir un servici de qualitat» que en 2017 es va traduir en quasi 26.000 préstecs, més que la resta de biblioteques de la Ribera Baixa juntes.
 
A més, estos dos últims anys també s'han posat en funcionament nous servicis com ara l'atenció per Whatsapp, que permet consultar informació o renovar préstecs sense la necessitat de desplaçar-se fins a la Casa de la Cultura.
 
La biblioteca de Cullera atrau usuaris no solament de la localitat sinó també d'altres municipis propers i turistes. «En època d'exàmens molts estudiants vénen a Cullera perquè estem més hores oberts», comenta Roca. «I la satisfacció és alta, com així ho demostra la fidelitat dels lectors, que volen més hores per a fer ús del servici bibliotecari  pel que hem decidit fer este pas i ampliar l'horari», conclou.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31