Cullera implantarà un codi QR per a controlar els guals
22/08/2018
Cullera seguix fent passes per a convertir-se en una ciutat intel·ligent. L'ajuntament començarà a implantar en breu un codi QR en els guals permanents a través del qual la Policia Local podrà comprovar en el moment si s'està al corrent del pagament.
 
A més, este sistema permetrà conéixer altres detalls com per exemple els metres de façana autoritzats per a prohibir l'estacionament, el titular o, fins i tot, els vehicles que entren dins del garatge.
 
El regidor de Règim Interior, Hugo Font, ha explicat que en els pròxims mesos els nous guals autoritzats pel consistori ja eixiran amb este codi, que s'anirà implantant en les plaques que s'hagen de renovar o les de nova autorització.
 
Serà un sistema més còmode per a la Policia Local, ja que moltes vegades es reben queixes per estes plaques d'estacionament prohibit i el procés de comprovació de les dades del titular sol ser més costós perquè no es disposa d'una base de dades en línia. 
 
A partir d'ara, amb tan sol la lectura del codi QR es podrà accedir directament a la informació de manera que s'agilitarà el tràmit i es millorarà el servei al ciutadà.
 
Per a Font esta innovació representa «la voluntat de la modernització de l'Administració local» del govern de Cullera, que al mateix temps redunda en benefici del ciutadà i dels empleats públics. 
 
En eixe sentit, la regidora de Policia Local, María José Terrades, destaca que els agents disposaran d'un dispositiu mòbil que els facilitarà el treball. «És un nou pas en la digitalització de l'Administració pública», ha apuntat.
 
Actualment, Cullera té un cens de 1.800 plaques autoritzades, segons consta en el padró de guals municipal.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30