POLICIA LOCAL
Cullera amplia el servici del centre policial de Sant Antoni
L'oficina havia estat amb l'horari retallat des de 2010 i ara torna a obrir durant tot el dia
3/08/2017
Els veïns del barri turístic de Sant Antoni tornen a tindre més servici  d'atenció de la Policia Local a l'estiu. L'Ajuntament de Cullera ha ampliat l'horari del centre policial d'esta zona de la ciutat després de set anys en els quals durant el període estival l'oficina solament hi havia estat oberta al públic ocasionalment als matins quan el policia de barri es trobava en el lloc. I açò malgrat que en els mesos de juny, juliol i agost, especialment, la població d'esta àrea urbana es multiplica de forma exponencial. 
 
Des d'este estiu l'horari d'atenció s'amplia substancialment i passa a ser de dilluns a dijous de 10 a 14 hores i de 18 a 22 h. Els divendres i dissabtes, de 10 a 14 hores i de 18 hores fins a les dos de la matinada i els diumenges de 10 a 14 hores i de 18 a 00 hores.
 
Els veïns poden realitzar consultes a més d'efectuar el tràmit d'algunes gestions com per exemple el pagament de sancions (multes o taxa de la grua), indiquen fonts de la Policia Local.
 
Açò representa una millora important en el servici, ja que evita desplaçaments fins a les oficines de la plaça d'Espanya (en el nucli antic de Cullera), assenyalen des del consistori.
 
«Són molts els turistes i segons residents que passen les seues vacances en la zona marítima i hi ha ocasions en les quals per a fer una simple consulta havien de recórrer diversos quilòmetres fins al centre, ara el que fem és acostar més el servici al barri i millorar l'atenció al ciutadà», ha destacat la regidora de Policia Local, María José Terrades
 
La precarietat econòmica de l'Ajuntament de Cullera comportà en 2010 la supressió dels reforços de la Policia durant l'estiu, situació que suposà una retallada en l'atenció que es prestava tradicionalment en la reguarda que se situa en la plaça del Mongrell. 
 
Enguany s'ha produït un canvi al respecte donada la voluntat del govern municipal de millorar la seguretat ciutadana i les condicions de treball del col·lectiu policial. En eixe sentit, Cullera ha incrementat estos dos últims anys els recursos que dedica a la Policia Local. 
 
En un altre ordre de coses, el pròxim dia 8 d'agost a les 19 hores en el passeig marítim (enfront de l'edifici Arensol) se celebrarà una jornada d'exhibició per a donar a conéixer els nous vehicles amb els quals s'ha equipat al Cos i acostar la labor dels agents a veïns i turistes.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30