INFRAESTRUCTURES
Cullera inaugura una zona d'agility per a gossos en el Bulevar
L'espai de convivència per a mascotes pot acollir competicions d'este esport i compta amb un pipican
2/03/2017
Cullera compta des de hui amb un nou espai recreatiu per a mascotes. L'alcalde de la localitat, Jordi Mayor, i el regidor de Neteja Viària, Hugo Font, han inaugurat este matí el nou parc d'Agility, ubicat en el Bulevar. 
 
Esta infraestructura amplia l'oferta d'oci per a cans en el municipi, un ventall de possibilitats que en l'últim any ha crescut de forma notable fruit del compromís del govern municipal amb els drets dels animals i arran de la declaració de Cullera com a ciutat 'Pet Friendly' (amiga de les mascotes).
 
La regidoria de Neteja viària ha destinat 46.000 euros a esta nova dotació, ha explicat Hugo Font, una inversió que s'ha realitzat a través de l'empresa concessionària de la neteja del fem i la neteja viària a petició del consistori.
 
El circuit d'Agility compta amb un espai de més de 200 metres quadrats i disposa d'elements homologats per a l'entrenament de gossos i la celebració de competicions esportives en esta modalitat. Entre ells, túnels, passarel·les, balancins, salts de longitud, salts d'altura, eslàlom o rodes.
 
A més, en els seus voltants s'ha emplaçat el segon 'pipican' del municipi, després de la construcció ara fa uns mesos d'un primer al costat del parc de Correus. 
 
«Pas a pas, estem posant a disposició dels amos de les mascotes espais de convivència i on poder dur els seus gossos perquè facen les necessitats», ha recordat Hugo Font. Al respecte ha fet menció a la platja ca, que el passat estiu fou tot un èxit i enguany tornarà a estar en funcionament.
 
El regidor remarca que, a més a més, en diversos punts de la ciutat s'han col·locat toilekans amb el material necessari per a recollir les deposicions dels animalets «de forma que no hi ha excusa per a complir amb l'obligació de mantindre Cullera neta».
 
Per últim, Hugo Font ha fet incís en la intenció del govern local de seguir treballant per a la creació de nous espais per a mascotes en altres barris del municipi atenent a la demanda ciutadana.

Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31