Tercera edat
Cullera celebra els 101 anys d'una de les seues veïnes més longeves
L'ajuntament, amb Jordi Mayor al capdavant, li dóna homenatge a Bienvenida Piris
16/08/2017

La localitat costera celebra la bona salut dels seus veïns i Bienvenida Piris, que compleix 101 anys, és tot un exemple d'això. Per este motiu, l'Ajuntament de Cullera ha volgut recolzar-la i celebrar amb ella una data tan simbòlica i especial.

L'alcalde, Jordi Mayor, i la regidora de Tercera Edat, Laura Simó, han format part de la celebració com a mostra d'afecte i respecte cap a una de les seues veïnes més longeves. La cullerenca, que ja ha sobrepassat la centena d'edat, ho ha fet envoltada de molts dels seus familiars.

Amb este acte, l'Ajuntament de Cullera dóna continuïtat a la iniciativa de dónar homenatge els veïns de la localitat que sobrepassen la barrera dels 100 anys. El projecte, que s'ha activat este any, pretén convertir-se en una emotiva tradició que realça els valors del municipi de respecte als majors i celebra la bona salut dels habitants de la localitat riberenca.

Amb el de Bienvenida, ja s'han celebrat tres aniversaris centenaris en solament un mes, la qual cosa demostra que el període estiuenc és molt prolifero quant a este tipo d'esdeveniments. En el que resta d'any, està previst un altre aniversari centenari d'un veí de Cullera.

Una vida de dedicació

Bienvenida Piris complix 101 anys, i ho fa en la localitat que l'ha vist créixer i formar una família. La cullerenca, malgrat haver canviat més d'una vegada de residència en la seva vida, mai ha deixat el Barri de la Bega, on encara residix a dia de hui.

Nascuda en 1916, la cullerenca ha aconseguit sobreposar-se a totes les adversitats que han sorgit al llarg de la seva vida, com en períodes tan durs com la Guerra Civil o la postguerra. Va treballar com a mestressa de casa, recolzant al seu marit i a la seua família a tot moment i vetllant pel seu benestar.

Els seus fills Paco i Rafa Rubio la descriuen com una bona mare i una dona decidida i ferma. “Sempre preocupada pels seus fills”, detallen els germans. Actualment, la centenària veïna de Cullera té dos fills i cinc néts. Ara és moment de celebrar el seu centenari a Cullera, la ciutat que l'ha vist créixer, al costat dels seus éssers més volguts.

Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30